Barkóczi Barbara Boris

RÓLAM

Barkóczi Barbara Boris

Doterra Wellness tanácsadó

Világ életemben próbáltam a betegségeket, diszkomfort helyzeteket gyógynövényekkel orvosolni, és azt kell mondjam nálam és családomnál remekül működött.
Lehetett ez egy egyszerű megfázás, nőgyógyászati probléma vagy akár mozgásszervi.
A másik nagy csoda a megelőzésben és a méregtelenítésben rejlik.(tapasztalatom szerint).
Majd pár évvel ezelőtt egy ,,véletlen folytán”  utamba került a Doterra termék család  ,mely 100% tisztaságú illóolajokkal foglalkozik és szinte azonnal szerelem lett, pedig nem szoktam magam könnyen adni.
Egy példa,hogy mivel tud többet. mintha teát inánk: egy csepp borsmenta olaj 28 csésze borsmenta teával ér fel. Azt hiszem ez magáért beszél.
Itt döntöttem úgy ,hogy ennek jobban utána járok és gyorsan részt vettem pár tanfolyamon pl. aromaterápia alap, haladó extra, érzelmi aromaterápia, mozgás szervrendszer olajokkal. De a tanulás folytatódik a sok személyes tapasztalattal, a család, barátok, ismerősök és olajhasználók visszajelzései alapján is.

A cég maximális figyelmet fordít a minőségre:

  • a növényeket saját természetes élőhelyükön takarítják be. Ez azért fontos, mert  úgy tud minden olyan tulajdonságot felvenni a környezetből, ami miatt a legmagasabb lesz a hatóanyagtartalma. Például a teafa olyan területen terem ahol, a legtöbb védekező mechanizmusra van szükség a sok vadállat ellen Ausztráliában.
  • ellenőrzötten tiszta,töltőanyagoktól és szennyeződésektől mentes
  • szigorú külső vizsgálat biztosítja az eredetiséget és hatékonyságot.
    Az olajok segítségével egy probléma kiváltó okát kezelhetjük, ami magával hozza a tünetek kezelését is.
  • másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy hat az érzelmekre is. Legyen az egy stresszes helyzet( munkahelyi vagy egy óvodai beszoktatással járó stressz), motiválatlanság, depresszió, pánikbetegség, düh, bűntudat érzése, félelem, túlterheltség, gyász.
  • segíthet, hogy egyensúlyba kerülj.

Nagyszerű eszközt adott a Doterra a kezünkbe, hogy a természet adta ,,csodákkal” védjük magunk és gyermekeink egészségét.

Gondold végig, milyen egészségügyi problémáid vannak, milyen diszharmónia van az életedben. Ha szeretnél változtatni írd össze ezeket  és keress az elérhetőségeimen, segítek kiválasztani a neked megfelelő olajat/olajakat, hogy mielőbb kézhez kapd a személyre szabott természetes megoldásokat.

Barkóczi Barbara Boris

Történetem

Barkóczi Barbara – Boris vagyok. A Boris, egy furcsa és sajátos becézett formája a Barbarának. Azt mondják, a név kötelez, de isten igazán már magam sem tudom, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. Kicsi korom óta a különcök táborát erősítetem, az életszemléletemmel, az élethez való viszonyulásommal és az élethelyzetekre adott reakcióimmal.Már fiatal koromban láttam, érzetem, érzékeltem olyan energiákat, információkat, képeket, amiket csak nagyon kevés emberrel mertem megosztani. A nyolcvanas, kilencvenes években túlzás nélkül, csak suttogva lehetett ezekről a témákról beszélni. A kétezres évek elején, amikor a masszázs tanfolyamot végeztem, a környezetem nagy része még mindig szkeptikus mosollyal az arcán próbálta a hitemet és a kedvemet szegni, hogy elinduljak a saját utamon. Azonban az a pici, de annál határozottabb belső hang, nem hagyott nyugodni, és csak előre lendített a spirituális élet irányába. Mikor egyre magabiztosabbak lettek a kinyilatkoztatásaim, megnyilvánulásaim a földi érzékelésen túli dolgokkal kapcsolatban, ráébredtem, hogy mennyi hasonszőrű van körülöttem, aki eddig szintén suttogott, és ugyanúgy keresi a hangját, mint Én. Ezek után gyújtottam be a rakétákat, és számos önismereti, holisztikus, és alternatív közérzetjavító módszer elsajátítása után, ma már a szenvedélyem a hivatásom. Nem vagyok a szavak embere, Én az energiákat érzékelem extra módon, és az érintést használom eszközként, hogy a hozzám érkezők vissza tudjanak találni az egészséges egyensúlyukhoz.

„Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön.”