dōTERRA 

dōTERRA AromaTouchTechnika
doterra
Fényerő
Fényerő-szolgáltatások
Fényerő

dōTERRA AromaTouch

A dōTERRA AromaTouchTechnika egy érintéssel történő stresszoldó kezelés, melyhez a 100 % tisztaságú, prémium minőségű, világszínvonalú, esszenciális dōTERRA illóolajokat használom.
Az olajokat, az AromaTouchTechnika szabályai szerinti meghatározott sorrendben viszem fel a testre. Azoknak javasolt, akik a hagyományos masszázs fajtákat, túl erősnek és egyhangúnak találják. Az AromaTouch egy izgalmas minőségi utazás, a lelked mélyebb rétegeihez, az illatokon és az érintés finom energiáin keresztül.

Ez egy egyedi módszere az illóolajok hatásának megtapasztalására. Négy lépésre osztható az olajok hatása.

Első lépésben a stresszkezelés a cél. Az ellazító olajak kerülnek fel a testre,melynek feladata, hogy a szervezet megnyugodjon.

Balance összetevők: lucfenyő, kámfor(Ho Wood), tömjén, kék varádics, kék kamilla, frakcionált kókuszolaj. Elősegíti a testi-lelki harmóniát, kiegyensúlyozottságot.

Levendula: több ezer év óta nagy becsben tartott olaj összetéveszthetetlen aromája és nyugtató tulajdonságai miatt. Elősegíti a relaxációt.

Második lépésben az immunrendszert támogató olajok következnek.

Teafa: a gyakrabban Melaleuca néven ismert tefa több tucat különböző vegyületeivel széles körűen alkalmazható.pl. baktériumölő és tisztító hatása is van.

On Guard eszenciálisolaj keverék: vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring. Ez a ,,védd magad” keverék. Illatos , természetes és hatékony fertőtlenítő előnyöket kínál. Nagy segítségünkre lehet a immunerősítésben.

Harmadik lépésben az enyhítő olajok következnek, ezek segíthetik a jó keringést.

Aromatouch esszenciálisolaj: ciprus, borsmenta, majoranna, bazsalikom, grapefruit és levendula.

Ez egy masszázs keverék, amely egyesíti az olajok jól ismert nyugtató, pihentető hatását. Segítheti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását.

Deep Blue: kúszó fajdbogyó, kámfor,borsmenta, kék varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár és osmanthus.

Negyedik a pezsdítő olajok, ezek energiával töltenek fel.

Vadnarancs és Borsmenta: energetizál, élénkít, frissít. Segít megszabadulni a negatív gondolatoktól.

„Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön.”